20
Jan2019
Kings of Darts
De allerbeste spelers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk nemen het tegen elkaar in vijf zinderende wedstrijden per avond. Tien topdarters, die in totaal 28 wereldtitels op hun naam hebben staan, vormen samen 3 avonden topentertainment  in Enschede, Groningen en ’s-Hertogenbosch.
Datum
Sunday 20 January
Sunday 20 January
Openingstijden
Zondag 20 januari van 18:00 tot 21:00

3 avonden topdarts in Nederland!

In januari 2019 vindt de allereerste editie van ‘Kings Of Darts’ plaats! De allerbeste spelers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk nemen het tegen elkaar in vijf zinderende wedstrijden per avond. Tien topdarters, die in totaal 28 wereldtitels op hun naam hebben staan, vormen samen 3 avonden topentertainment  in Enschede, Groningen en ’s-Hertogenbosch.

Op 20, 22 en 23 januari zullen o.a. Raymond van Barneveld en Phil Taylor in de ‘el clasico’ van de dartssport de strijd met elkaar aangaan, ook de huidige nummer 1 en 2 van de wereld nemen het tegen elkaar op: ‘Mighty’ Michael van Gerwen vs. ‘Snakebite’ Peter Wright. Maar ook Vincent van der Voort, Roland Scholten, Glen Durrant en Martin Adams van de partij.

‘Kings Of Darts’ wordt muzikaal omlijst door niemand minder dan dé pianisten van Crazy Pianos On Tour uit Scheveningen.

Voor meer informatie ga naar: www.kingsofdarts.nl

 

Locatie

Datum en openingstijden

  • Zondag 20 januari van 18.00 tot 21.00 uur

Entree

  • Tickets vanaf € 35,00 per persoon

Parkeren is gratis!