06
Apr2019
Now or Never Live (evenement wordt verplaatst)
Let op! Dit evenement wordt verplaatst. Now or Never Live komt 6 april 2019 naar Expotwente in Enschede voor een spraakmakend discofeest met muziek uit de jaren ’80. 
Datum
Saturday 06 April
Saturday 06 April
Openingstijden
Vanaf 19:30
Tot 02:00

Voor het eerst in Nederland!

Let op! Dit evenement wordt verplaatst. Heb je al een kaartje gekocht dan blijft dit geldig voor de nieuwe datum. Ben je op deze nieuwe datum verhinderd dan kun je vanzelfsprekend je deelname annuleren en ontvang je het volledige bedrag retour.

Bijna is het zover… We laten je straks de grootste hits uit je jeugd live beleven! Hits die in de jaren ’80 een enorme impact op je hebben gemaakt en onbewust een onderdeel van je geschiedenis zijn geworden.

Net als de artiesten uit jouw jongere jaren, zijn we inmiddels allemaal ‘een dagje ouder’. Daarom geven we je nu de kans om ze nog een keertje op het podium te ervaren bij Now or Never LIVE!

Weet je nog, je zomervakantie in ‘83, ‘84, ‘85, ‘86 en ‘87? Dat waren nog eens tijden zeg…

Deel met je vrienden, kennissen en familie de geweldige herinneringen die weer bij je naar boven komen tijdens het horen en zien van de typerende dansklassiekers uit je jeugd. Dit keer niet alleen gedraaide plaatjes want de knallers van hits komen live on stage voorbij!

Gezellig samen weer eens ouderwets uit je dak gaan onder het genot van een lekker hapje en een drankje! Now or Never LIVE beloofd nu al een van de meest spraakmakende discofeesten aller tijden te worden.

Entree

  • Early Bird € 38,15
    (inclusief servicekosten)
  • Pre-sale € 41,42 
    (inclusief servicekosten)
  • Regular € 46,32 
    (inclusief servicekosten)

Openingstijden

  • Van 19:30 tot 02:00 uur