27 t/m 29
mrt2020
GEANNULEERD: Pasar Malam Stellar in de Expo Twente 27-28-29 maart 2020
Het Expo Twente is eind maart de thuisbasis voor de Pasar Malam Stellar. Een tropisch festijn met bijna non-stop gezellige muziek en dans, een grote markt en natuurlijk geweldige Aziatische restaurants.
Datum
vrijdag 27 maart
zondag 29 maart

Pasar Malam Stellar in de Expo Twente

GEANNULEERD – Nadere info volgt.

Het Expo Twente is eind maart de thuisbasis voor de Pasar Malam Stellar. Een tropisch festijn met bijna non-stop gezellige muziek en dans, een grote markt en natuurlijk geweldige Aziatische restaurants.

De gezellige Pasar Malam Stellar vindt drie dagen(!) plaats in het prachtige Expo Twente welke wordt omgetoverd tot een echte tropische avondmarkt.

27 maart-Vrijdag 13.00 – 22.00 uur
28 maart-Zaterdag 13.00 – 22.00 uur
29 maart-Zondag 12.00 – 19.00 uur

Een grote markt.
Een zeer grote markt met meer dan 80 kramen met bijzondere artikelen uit heel Azië. Heerlijke verrassende sambals, bijzondere vruchten, sponscake, spekkoek, saté, pisang goreng en natuurlijk volledige maaltijden zoals Ikan Bali en een complete Nasi Goreng op authentieke wijze bereidt zijn er om u trek in iets lekkers te stillen.

Aziatische restaurants
En dit jaar hebben wij een bijzondere mogelijkheid bij een restaurant. U kunt daar namelijk vooraf een tafel reserveren om bijvoorbeeld uw verjaardag of iets anders te vieren met uw familie en vrienden. Voor meer informatie ga naar www.pasarstellar.nl Stel u voor samen met uw verwanten gezellig genieten van en heerlijk buffet aan tafel geserveerd met uitzicht op het podium. Dat is toch een heel bijzondere gebeurtenis. Stellar Events biedt u die mogelijkheid.

Tradionele dranken
En zin in een heerlijke Tjendol, een echt Bintang biertje of een tropische cocktail? Ook daarvoor komt u naar de Pasar Malam van Stellar.

Een keur aan Aziatische artikelen
Vele non-food kramen met (zilveren en gouden) sieraden, edelstenen, bijzondere leren tassen, kleding, houtsnijwerk, bijzondere lampen, T-shirts met uw opdruk, kookboeken met originele Indische recepten, speelgoed, decoratie voor uw huis, medicinale lotions, tijgerbalsem, wierook, kunst en nog veel, veel meer!

Podiumprogramma met veel afwisseling
Een uitgebreid entertainment programma op een sfeervol podium met daarvoor genoeg zitplaatsen. Met een drankje in uw hand wordt het heerlijk relaxen, meezingen en de dansvloer ligt er uitnodigend bij! Elke dag een tophuisband en natuurlijk solisten. Er zijn wel 50 verschillende muzikanten/artiesten te bewonderen. Het repertoire gaar van 60/70 jaren songs, Soul, Lagu Lagu, Indische tradionals tot Jazz.

En wat te denken van de dansgroepen die u meenemen in een droomwereld van Cultuur spectaculaire kleding en kleur. Er staan drie topdansgroepen voor u klaar waarvan er een sinds kort terug is uit Thailand van het bekende festival in Chang Mai.

U kijkt uw ogen uit.

Gezellig dwalen over de markt is een belevenis op zich.

Voor het volledige programma ga naar www.pasarstellar.nl

Een dagje Pasar Malam is goed betaalbaar. De prijzen variëren van € 6,50 online tot 9,50 aan de kassa.
De tickets online zijn altijd met korting dus haal daar uw voordeel.
En er zijn ook een beperkt aantal ‘vroege vogel’ tickets te verkrijgen. Ga naar de link om tickets online aan te schaffen.
Nieuw:

Ook is er een speciaal Tempo Dulu Vipticket beschikbaar in Enschede.
Voor dit ticket met het VIP arrangement betaalt u 35,- euro P.P.
U krijgt dan:

  • Entree
  • Welkoms koffie of thee met spekkoek aan de bar
  • Goody Bag t.w. van 10,-
  • 3-gangen Diner bij Warung Agung incl. 2 drankjes
  • Meet en Greet met de dansgroep

Entreeprijzen:
Kassa 9,50
Online 8,50

Acties
Late Bird Online 7,50 Beschikbaar 150 vanaf 18 februari tot 12 maart
Early Bird (vroege vogel) 6,50 totaal beschikbaar 75, actie duurt tot 18 februari
65plus vrijdag 5,00
Kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding.

Klik hier om je tickets online te kopen!

Info:
Gratis parkeren
Hulphonden toegestaan
Rolstoel en scootmobiel vriendelijk
Pinnen is mogelijk ook bij verschillende standhouders

Adres:
ExpoTwente
Colosseum 70
7521 PT Enschede