24 t/m 25
okt2020
Twentse Vlooienmarkt
Meedoen aan de Twentse Vlooienmarkt is voor veel deelnemers een makkelijke en leuke manier om wat extra’s bij te verdienen. ‘De € 25,- voor het huren van de kraam is vaak zo terugverdiend,’ vertelt Anouk Stamsnijder van de organisatie. Omzetten van meer dan € 250,- op één dag zijn geen uitzondering, weet ze.
Datum
zaterdag 24 oktober
zondag 25 oktober
Openingstijden
Vanaf 09:00
Tot 17:00

Een gezellig dagje uit

Het assortiment van tweedehands kleding, speelgoed, servies en huisraad op de Twentse Vlooienmarkt is enorm. ‘U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op de Twentse Vlooienmarkt’, luidt al jaren de slogan. En daar is niets aan gelogen. Langs de uitpuilende verkooptafels struinen elke editie weer ruim tienduizend hobbyisten, verzamelaars en andere koopjesjagers, op zoek naar passende kleding, leuke kindercadeaus, die ene zeldzame uitgave of dat missende stuk servies. Sommigen staan al ruim voor negen uur paraat voor de entree, om zo hun kans op de beste koopjes te vergroten.

Anderen bezoeken de Twentse Vlooienmarkt op allebei de dagen omdat er elke dag weer nieuwe verkopers aan het evenement deelnemen. De organisatie heeft wel een verklaring voor het succes. ‘Mooie spullen kopen voor weinig geld is gewoon altijd leuk. En daarbij is een bezoek aan de Twentse Vlooienmarkt ook een gezellig dagje uit.’ Besluit Anouk.

De kramen zijn te reserveren via de website van Twentse Vlooienmarkt.

Entree

  • Volwassenen € 5,-
  • 65plussers € 2,50
  • Kinderen tot 12 jaar € 2,50

Het parkeren is gratis!

Openingstijden

De Twentse Vlooienmarkt is van 09.00 tot 17.00 uur geopend.