26
jan2020
Vijf Premier Leaguespelers maken hun opwachting tijdens Kings of Darts 2020!
Kings of Darts komt terug naar Nederland met de huidige nummers één, drie en zeven van de wereld. Naast Michael van Gerwen komen ook Daryl Gurney en Gerwyn Price naar Nederland! Voormalige Premier Leaguespelers Wayne Mardle en Colin Lloyd zijn in januari 2020 ook te bewonderen in ’s-Hertogenbosch, Enschede en Groningen.
Datum
zondag 26 januari
zondag 26 januari

Kings of Darts 2020

Na de succesvolle én uitverkochte eerste editie van 2019 keert Kings of Darts terug naar dezelfde locaties in 2020. Op vrijdag 24 januari bijt de splinternieuwe ‘Mainstage Brabanthallen’ te ’s-Hertogenbosch het spits af, gevolgd door Expo Twente te Enschede op zondag 26 januari. De tour sluit af op dinsdag 28 januari in de MartiniPlaza te Groningen. Topacts als Snollebollekes en Crazy Pianos On Tour kleden de spectaculaire avonden, waarin darts én entertainment hand in hand gaan, muzikaal aan.

Drievoudig wereldkampioen ‘Mighty Mike’ kruist de degens met Grand Slam of Darts kampioen ‘The Iceman’ Gerwyn Price. Darts entertainer ‘Hawaii 501’ Wayne Mardle staat garant voor spektakel en zal zijn debuut maken op het Kings of Darts podium net als huidige nummer drie van de wereld Darryl Gurney en voormalig nummer één van de wereld ‘Jaws’ Colin Lloyd. Verder in de line-up nog Vincent van der Voort, Tony O’Shea en Darryl Fitton. Daarnaast zal er nog één naam worden toegevoegd aan de line-up, maar deze blijft voor nu nog een verrassing…

De drie avonden staan niet alleen in het teken van darts op topniveau. Ook Snollebollekes en Crazy Pianos On Tour, die wederom de opkomst van de spelers live zullen begeleiden, zijn van de partij om de avond te voorzien van spectaculaire optredens. Kortom: Een heerlijk avondje uit waar je bij moet zijn!

Kaartverkoop

De algemene verkoop start op vrijdag 27 september. Tickets voor alle drie de evenementen zijn exclusief te verkrijgen via de website van Kings of Darts en Ticketpoint.nl.